installatie en advies

 

energiebesparing  warmte/water/lucht

VUURVOGEL

Met een voorraadvat of boiler

Wie meer dan 1 badkamer heeft kiest best voor een boiler omdat zo zeker een minimaal comfort kan worden gegarandeerd. Samen met een sanitaire omlooppomp kunnen wij zo het comfort maximaliseren.

 

Instant gebruik warm water

Wie alleen leeft of beperkte noden heeft (1 badkamer in de woning) kan al heel ver springen met een  platenwisselaar die gemonteerd is in de verwarmingsketel. Het voordeel is dat je alleen maar energie verbruikt als je er om vraagt en de stookplaats kan zo ook bewust klein gehouden worden.

 

 

Stockeren of instant gebruik van warmte ?

WARM DRINKWATER COMFORT

ARKITEKT

solaranlage-2-orig-300dpi solaranlage-2-orig-300dpi ecoTEC plus-7

In deze kleine verwarmingsketel zit een platenwisselaar die warm drinkwater kan aanmaken. Zoals u ziet kan deze toepassing overal gemonteerd worden waar een schoorsteen kan geplaatst worden.

Wie zonnepanelen wenst moet een boiler voorzien. Een boiler is dus een voorraadvat dat kan worden verbonden met een verwarmingsketel/warmtepomp, een elektrische weerstand (ingebouwd) of via zonnepanelen.

MIJN BLOGBERICHTEN Vaillant_Logo_150-50 weishaupt_LOGO 0497/ 92 19 59 0018 - Logo Cerga + tekst_100609ver01 Grohe_cmjn HANSGROHE_cmyk AGENDA VOOR GRATIS ADVIESGESPREK version Fr