installatie en advies

 

energiebesparing  warmte/water/lucht

VUURVOGEL

Wie nu een goed geïsoleerde woning heeft kan kiezen voor natuurlijke vormen van energiewinning. Met een warmtepomp compresseer je de warmte uit de lucht of bodem. Dat betekent dat je geen gas of stookolie meer nodig hebt om je woning op te warmen. Het kan ook in een hybride vorm. Dat wil zeggen dat je dan je oude ketel laat staan om bijvoorbeeld nog warm water te maken of te stoken wanneer het buiten -8°C is. Met de warmtepomp ga je dan het grootste deel van het jaar op een goedkopere wijze warmte produceren.

Wie interesse heeft in de warmtepomp en de toepassing in haar/zijn woning kan via adviesgesprek ter plaatse te weten komen hoe rendabel dit wel is.

Het volstaat om een gratis adviesgesprek in mijn agenda een moment te reserveren. Ik kom dan bij u langs en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Een degelijk onderzoek en offerte wordt u dan bezorgd.

 

 

Energie uit de lucht of de bodem

WARMTEPOMPEN

ARKITEKT

 

MIJN BLOGBERICHTEN

Een warmtepomp is een modern middel om uw verwarming te voorzien.

Deze warmtepomp is kleiner van formaat dan een voorraadkast. Een toestel zo groot als het formaat van een diepvriezer verwarmt een moderne woning van meer dan 250m².

Vaillant_Logo_150-50 weishaupt_LOGO AGENDA VOOR ADVIESGESPREK 0497/ 92 19 59 HP15_32970_01 HP15_12816_01

Vaillant biedt een groot gamma aan warmtepompen: alle types zijn verkrijgbaar in een moderne uitvoering.

version Fr kwaliteitslabel RESCert warmtepompen