installatie en advies

 

energiebesparing  warmte/water/lucht

VUURVOGEL

WATERBEHANDELING

ARKITEKT

INSTALLER

warmte-water-lucht

wtc-schnitt-ot-300dpi

WATERONTHARDER

 

In de regio rond Brussel en in de stad komt veel kalk voor in het drinkwater. Is dit ongezond? Helemaal niet. Het drinkwater uit België behoort tot de beste gezuiverde wateren uit de hele wereld. Het is zelfs van een betere kwaliteit dan het flessenwater dat je vindt in de handel.

Waarom dan iets doen aan de hardheid van je drinkwater?

 

FEITEN

-  bij opwarming van hard water krijg je veel kalkvorming wat nadelig is voor de installaties in je woning.

- hard water wast moeilijk dus veel zeep om hetzelfde resultaat te bereiken.

- je bepaart op langere termijn 600€ per jaar !! Dat komt omdat u minder kraanwerk moet vervangen, minder zeep moet verbruiken en minder snel kledij moet vervangen.

WATERFILTER

 

Wie zijn waterinstallatie nu uitvoert, kiest meteen voor een goede filter. Er scheelt niets aan de waterkwaliteit maar door het transport van water en regenwater merk je regelmatig sporen van materiaal en het netwerk. Met een filter kun je dit opvangen zonder dat dit in je leidingen stroomt samen met het water. Het is eenvoudig als principe en vraagt heel weinig onderhoud.

Erkend installer

Met een eenvoudige filter en een goede ontharder raakt men al zeer ver om te beschikken over water van topkwaliteit. Uw netwerk vraagt zo minimaal onderhoud en blijft voor vele jaren als nieuw. 

U bespaart tot 600€ per jaar uit dank zij een ontharder of waterverzachter.

MIJN BLOGBERICHTEN 0497/ 92 19 59 Meer weten? Klik hier door en maak een afspraak on line ! Gruenbeck_Logo_Druck_Euroskala_4C_300_dpi Afbeelding1 version Fr