installatie en advies

 

energiebesparing  warmte/water/lucht

VUURVOGEL

Met de zon kun je je warm water voor de douche en voor de verwarming aanmaken. De installatie kan gebeurten met het verwarmen van drinkwater of van verwarmingswater.

 

Warm water voor douche

Meer dan 50% bespaar je zo op je gasrekening voor de aanmaak van warm water voor de douche ! Het is een ecologische maatregel die effect heeft ! En dit concept is ook het goedkoopst omdat u voor een gezin maximum 3 zonnepanelen moet laten plaatsen.

 

Warmte voor je radiatoren of vloerverwarming.

Tot 30% kan je besparen op de energie die je koopt om te verwarmen. Vergis je niet, je radiatoren of vloerverwarming zijn een grote slokop in je budget. Dus 30% besparen van een groot budget is hier erg interessant. Je hebt ook meer panelen nodig maar je verdient ze sneller terug! Levert de zon dan temperaturen tot 60°C in de winter. Niet altijd, maar wat de zon ook geeft als resultaat, je moet nadien minder aardgas verbruiken om tot de gewenste temperatuur te komen.

 

conclusie: zonnepanelen vormen een interessante investering en besparen veel energie !

Wie de woning isoleert kan met meer zonnepanelen nog meer energie besparen.

 

 

 

 

 

ZONNEPANELEN IETS VOOR MIJ ?

GRATIS ZONNEWARMTE

ARKITEKT

INSTALLER WARMTE + WATER + LUCHT

auroTHERM VFK 7

Om zonnepanelen te kunnen plaatsen moet je dak de zon kunnen opvangen. Wij komen ter plaatse om dit te onderzoeken en maken een studie zodat u weet hoeveel u kan terugverdienen door te investeren in de zon.

MIJN BLOGBERICHTEN Vaillant_Logo_150-50 weishaupt_LOGO 0497/ 92 19 59 AGENDA VOOR GRATIS ADVIESGESPREK Afbeelding1 version Fr